Szoborgyár

Ipari hátterünknek köszönhetően vállaljuk különböző fémalapanyagokból egyedi formák, plasztikus alkotások, funkcióval bíró műtárgyak, bútorok, térkompozíciók legyártását üzemi körülmények között.

  • Műalkotások, elsősorban fémszobrok CAD-tervezése, gyártása a művészi koncepció szerint
  • Intézmények, vállalkozások, gyűjtők részére egyedi művek, designformák, köztéri szobrok készítése
  • Egyedi építészeti, belsőépítészeti, tér- és kertépítészeti design elemek gyártása
  • Könnyűfém, kompozit munkalapok, dekor, ill. fotó lemezek formázása
  • Méretre vágott acél alapanyagok értékesítése

A vas és az acél népszerűségének egyik oka, hogy határai sokkal messzebbre kitolhatók, mint a kő-, fa- vagy bronzszobrászaté. Az anyag megmunkálásának művészi technikái számtalan lehetőséget adnak az alkotónak, más-más eredményre vezet a plazmavágás, a marás, a hegesztés, a hajlítás, a hengerítés, a kalapálás, vagy éppen a szemcseszórás. Az így megszülető szobor anyaga sokrétűbb formai kísérleteket enged meg, ugyanakkor a szobor éppúgy egyedi lesz, mint a kőből vagy fából valók.

Szobrászokkal, képzőművészekkel, iparművészekkel, belsőépítészekkel különböző projektekben működünk együtt. A legtöbb elképzelést meg tudjuk valósítani. Terveket készítünk (pl.: az alkatrészek gyártmányterveit, CAD rajzait), legyártjuk az adott mű elemeit, akár a teljes alkotást is elkészítjük, gondoskodunk a helyszíni telepítésről.

Sok művészi gondolat terveit, ajánlatát készítettük már el, így köztéri acélszobrok mellett alkalmazott design területén is tevékenykedünk, mint kreatív ipari szolgáltató.

Tanácsadás, tervezés, gyártás, telepítés.